Lite om oss

Presentreklam hamnar ofta långt ner på dagordningen när företag planerar sin marknadsföring. Remember Me vill ändra på det, eftersom vi vet att bra imageprodukter är en viktig del av framgångsrik profilering. Vi utgår från ditt företags varumärkesstrategi och erbjuder genomtänkt design och hög kvalitet på alla produkter som bär ditt företags logotyp.

Ditt företag blir ihågkommet på rätt sätt - och i rätt sammanhang.

Vi har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 300.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Remember me ingår i Fronta Sverige. En rikstäckande inköpsorganisation av fristående reklamföretag och samarbetspartners

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens främsta leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Företagsnamn
Remember me
Telefonnummer
0520-50 51 00
E-postadress
info@rememberme.se